Sport

Trending:


Vollering 'verbaasd' door statement SD Worx-Protime, Kopecky: 'Dit gedoe is voor niemand leuk'

Demi Vollering rijdt dit jaar haar laatste jaar in dienst van SD Worx-Protime, zo is inmiddels wel duidelijk. Ploegbaas Danny Stam bevestigde dat woensdag tegenover GCN, donderdag belegde de ploeg een persconferentie richting de Ronde van Vlaanderen waar dit herhaald werd. Vollering zelf wilde zowel woensdag als donderdag zo min mogelijk kwijt over de kwestie. Vollering, die in 2024 de grote mevrouw zal zijn bij SD Worx-Protime, werd de...


Ajax pakt door: Zeno Debast moet komende zomer van Anderlecht overkomen

Ajax wil zich komende zomer versterken met Zeno Debast van Anderlecht. De centrale verdediger beschikt in Brussel over een contract tot medio 2025.


Van der Gijp trekt lachend een pijnlijke conclusie: ‘Kuttrainer’

René van der Gijp en Valentijn Driessen zijn niet te spreken over de kwaliteiten van Andries Jonker, bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal.


Duitsers klagen na Duitsland - Oranje: 'Ik ben blij dat ik het heb overleefd'

Jamal Musiala heeft geen goed woord over voor de omstandigheden waarin de interland tussen Duitsland en Nederland dinsdag werd afgewerkt. In de Duitse media doet de middenvelder van Bayern München zijn beklag over het slechte veld in Frankfurt.


'Xavi is leugens van Spaanse pers spuugzat en gaat stap verder dan De Jong'

Xavi Hernández is er klaar mee: twee journalisten, Manuel Jabois en Javier Miguel, zijn aangeklaagd door de trainer van FC Barcelona. De twee zouden valse informatie over Xavi hebben gedeeld. Eerder sprak Frenkie de Jong zich al uit over de 'vele onwaarheden'.


Red Bull F1: Lee Stevenson sluit hoofdstuk Red Bull af: "Heb een fantastische achttien jaar erop zitten"

Een vast gezicht van Red Bull Racing vertrekt.


Cor Adriaanse: 'Kans op zijn vertrek bij Feyenoord is fifty-fifty'

Gaat Lutsharel Geertruida deze zomer een transfer maken? VoetbalPrimeur was aanwezig bij de première van 'Kind van Zuid', de documentaire over de verdediger van Feyenoord, en voelde jeugdtrainer Cor Adriaanse aan de tand over de toekomst van Geertruida.


Steiner weet het zeker: 'Dan gaat Verstappen naar Mercedes'

Guenther Steiner ziet geen reden voor Max Verstappen om Red Bull Racing op dit moment te verlaten. Mocht de Nederlander echter toch het Oostenrijkse team willen verlaten, dan wijst de voormalig teambaas van Haas één team aan als logische vervolgstap voor Verstappen.


De Telegraaf onthult nieuwe functie John van ‘t Schip bij Ajax

John van ‘t Schip vertrekt na dit seizoen als trainer bij Ajax. De oud-international staat zodoende nog acht wedstrijden voor de groep, alvorens hij in een andere functie verder gaat bij de club.


Slot kan in bekerfinale bij Feyenoord mogelijk weer een beroep doen op aankoop van zes miljoen

Feyenoord-aanvaller Calvin Stengs verwacht op tijd hersteld te zijn voor de bekerfinale tegen NEC op zondag 21 april. Dat is goed nieuws voor Arne Slot, die inmiddels al een maand geen beroep kan doen op de linkspoot.


Wedstrijdleiding bekritiseerd: 'Dan hadden ze Schumacher en Verstappen elke race naar huis kunnen sturen'

Fernando Alonso liet in Melbourne maar weer eens zien dat een oude vos zijn streken niet verliest. De Spanjaard trakteerde George Russell op een brake test. Daar was de wedstrijdleiding niet van gecharmeerd, en dus werd Alonso op zijn beurt weer getrakteerd op een stevige straf. Christijan Albers vindt het jammer dat de wedstrijdleiding de coureurs tegenwoordig niet genoeg vrijheid geeft. Alonso heeft in zijn carrière wel eens eerder een brake...


Een groot ex-tenniskampioene keert terug op de tribunes: foto's

Velen wilden het toernooi van Indian Wells niet missen.


NEC-supporters ontvangen dramatisch en slechtst denkbare nieuws: 'Veiligheid is niet te waarborgen'

NEC mag zondag 7 april geen uitsupporters meenemen naar Arnhem voor de wedstrijd tegen Vitesse, zo heeft De Gelderlander vrijdagochtend bekendgemaakt.


Red Bull F1: Uitspraken van Pérez met de grond gelijk gemaakt: "Die roept maar wat vaak"

De Mexicaan zei dat Max Verstappen sowieso niet had gewonnen in Melbourne.


Klopp kan ogen niet geloven voor wedstrijd Ajax-legends: ‘Oh mijn god, doet hij mee?’

Jürgen Klopp had niet verwacht dat Steven Gerrard afgelopen zaterdag van de partij zou zijn in de benefietwedstrijd tussen de Liverpool Legends en Ajax Legends.


'Stroll raakt zijn plek bij Aston Martin kwijt aan Sainz in 2025'

Lance Stroll die niet meer in een Aston Martin zit. Het is haast niet voor te stellen met zijn vader Lawrence Stroll als eigenaar van het team, maar Eddie Jordan heeft het gevoel dat Lance zijn stoeltje in 2025 mogelijk kwijtraakt.


Steiner ziet geschiedenis zich herhalen: 'Lijkt erop dat hij de juiste keuze gemaakt heeft'

Lewis Hamilton kent in 2024 nog geen vliegende start met de W15, maar weet nu al dat hij komend seizoen in een Ferrari mag plaatsnemen. Günther Steiner, bekend als voormalig teambaas van Haas en nu actief als teambaas, ziet parallelen met het vertrek van Hamilton bij McLaren, aan het einde van 2012. 'Het lijkt erop dat hij de juiste keuze gemaakt heeft', zegt Steiner, in gesprek met het Britse Sky Sports F1. Mercedes maakte de slechtste...


Ajax kruist naam van belangrijke kandidaat als hoofdtrainer per direct door

Pepijn Lijnders wordt de laatste dagen veelvuldig aan Ajax gelinkt, maar is op dit moment (nog) niet in beeld om hoofdtrainer te worden in Amsterdam.


In Frankrijk populaire Dallinga wil voor deze Eredivisie-club terugkeren naar Nederland: 'Ja, absoluut!'

Na een wervelende periode bij Excelsior waar Thijs Dallinga de doelpunten aaneen reeg koos de spits voor een avontuur in Frankrijk bij Toulouse. Van die stap zal Dallinga geen seconde spijt hebben gehad, want de goaltjesdiep is immens populair in de Franse stad en scoort ook daar alan de lopende band. Ambities heeft de jonge aanvaller volop, maar het liefst keert hij terug in de Eredivisie bij zijn oude liefde FC Groningen. Na 78 wedstrijden te...


Starttijden Formule 1 Japan op Suzuka: hoe laat beginnen de kwalificatie en de Grand Prix?

Hoe laat zijn de sessies tijdens de Grand Prix van Japan?


Visma | Lease a Bike staat stil bij situatie Van Aert: ‘Een diepe buiging voor onze Wout!’

Het wielervoorjaar 2024 werd gisteren in Dwars Door Vlaanderen helaas – bijna letterlijk – op de kop gezet. In de gevaarlijke aanloop naar de Kanarieberg op z’n 70 kilometer van de streep buitelden de renners plotseling over elkaar heen. Geen Ronde en Roubaix Het belangrijkste slachtoffer van de strook die juist uit de Ronde van […] Het bericht Visma | Lease a Bike staat stil bij situatie Van Aert: ‘Een diepe buiging voor onze Wout!’ verscheen...


Nederlander maakte Van Gerwen pissig met actie: 'Achter de schermen was hij zwaar geïrriteerd'

Jules van Dongen deed onlangs bij de podcast 'Double Top' een akkefietje met Michael van Gerwen uit de doeken. De Nederlandse Amerikaan mocht op de US Darts Masters aantreden tegen de drievoudig wereldkampioen en wist hem door het publiek te bespelen bijna te verslaan. Van Dongen is een Nederlands-Amerikaanse darter, 33 jaar en speelt pas twee jaar bij de PDC. De nummer 102 van de wereld heeft Brendan Dolan als zijn favoriete tegenstander, omdat...


'Iedereen werd gek van Ten Hag, het heeft maanden gepiept en gekraakt'

Frans van Seumeren is ruim zes jaar na het vertrek van Erik ten Hag nog altijd enorm te spreken over de trainer. Ten Hag heeft bij FC Utrecht voor een totale cultuuromslag gezorgd, zo vertelt de grootaandeelhouder in de FC Afkicken-podcast De Beslissers. Zonder slag of stoot ging dat overigens niet, herinnert Wilco van Schaik zich.


Er moet een helmplicht komen voor fietsers in het dagelijks verkeer

Valpartijen horen bij het wielrennen en de helm inmiddels ook al meer dan 20 jaar. In de nieuwste RIDE Magazine gaat Tiesj Benoot nog een stap verder: hij pleit voor een helmplicht voor fietsers in het dagelijkse verkeer. In de WielerFlits Discussie gaan we met de Vlaamse wielrenner dieper in op de stelling ‘Er moet […] The post Er moet een helmplicht komen voor fietsers in het dagelijks verkeer appeared first on WielerFlits.


Manager Verstappen sprak met eigenaren Red Bull: 'Als Horner aan de macht blijft, vertrekt Verstappen'

F1-journalist Michael Schmidt weet te melden dat Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen, na de Grand Prix van Australië met de Thaise eigenaren van Red Bull heeft gesproken. Schmidt laat weten dat de inhoud van het gesprek onduidelijk is, maar dat Vermeulen de Red Bull-top waarschijnlijk heeft verteld waar het op staat: als Horner blijft, vertrekt Verstappen. Voorafgaand aan de Grand Prix van Australië gingen er nog geruchten rond dat...


Manager SD Worx: ‘Deden Vollering beste aanbod in het vrouwenwielrennen ooit’

Woensdag tijdens Dwars Door Vlaanderen bracht SD Worx-Protime naar buiten dat Demi Vollering vertrekt bij de ploeg. Althans, dat ze een voorstel deden om haar aflopende contract te verlengen, maar van Vollering en haar management (haar vriend Jan de Voogd) niets vernamen. Dat statement van de ploeg bevreemdde Vollering. Gisteren kwam de ploeg voor de […] Het bericht Manager SD Worx: ‘Deden Vollering beste aanbod in het vrouwenwielrennen ooit’...


De Jong weer beschuldigd bij Barcelona: foto

Nederlandse middenvelder belaagd door de pers


'Club Brugge heeft oog laten vallen op international'

Club Brugge start maandag aan de play-offs. Dan volgt de stadsderby tegen Cercle Brugge. Maar de voorbereidingen op volgend seizoen zijn ook al bezig. Eerder vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Club Brugge zijn eerste zomertransfer bijna beet heeft. De Zwitserse Ardon Jashari zou snel tekenen bij de club. Maar blauw-zwart zou ook interesse tonen in een andere speler. Volgens het Zuid-Afrikaanse FARPost zou Club zijn oog hebben laten vallen...


Mikautadze gooit het roer om en trekt lange neus naar Ajax

Georges Mikautadze kwam bij Ajax niet aan de bak, maar is sinds zijn vertrek in januari volledig opgeleefd bij zijn oude club FC Metz.


Van Hanegem: ''Ik zou weglopen bij al die onterechte kritiek''

Willem van Hanegem neemt het op voor Georginio Wijnaldum. De oud-Feyenoorder maakte afgelopen zomer de gevoelige overstap naar Saoedi-Arabië. Tijdens de interlandperiode met het Nederlands Elftal kreeg de 34-jarige middenvelder daar veel kritische vragen over. Wijnaldum werd op de diverse sociale media platformen ook uitgemaakt voor geldwolf. ''Voor Georginio Wijnaldum is het lekker dat de week achter de rug is'', begint Van Hanegem zijn verhaal...


Ondertussen in de Sport | Jutta Leerdam showt goddelijke lichaam op Instagram

In deze rubriek houden wij je dagelijks op de hoogte van de leukste sportnieuwtjes wereldwijd. Deze onderwerpen komen net niet in aanmerking voor een volledig artikel, maar zijn wel de moeite waard om te vermelden. Bekijk je dit artikel via een andere website? Dan wordt de video waarschijnlijk niet weergegeven. Klik dan door naar de site van Sportbookies. Jutta Leerdam showt goddelijke lichaam op Instagram Jutta Leerdam is op vakantie in Costa...


Deens talent ging ook op proef bij Man United: 'Maar Ajax is het beste voor mij'

Ajax-talent Lasse Abildgaard ging voor zijn overstap naar Ajax op proef bij Manchester United. Ondanks de concrete interesse van meerdere clubs besloot de Deen uiteindelijk naar Amsterdam te verkassen.


Verbazing over persbericht Ricciardo: 'Ik heb het zes keer gelezen'

Jack Plooij, pitreporter en verslaggever voor Ziggo Sport, heeft in het Race Café recordkampioen Lewis Hamilton verdedigd. Ook de situatie bij Visa Cash App RB kwam ter sprake, waar het passeren van Liam Lawson aan het begin van dit jaar nu ervoor zorgt dat de druk flink opgeschroefd wordt bij de zwakste van de beide RB-coureurs: Daniel Ricciardo. Hamilton verzamelde in zijn Formule 1-carrière 103 overwinningsbekers en 104 polepositions. Met 197...


Komst Sergiño Dest naar PSV onwaarschijnlijk door miljoenensalaris

PSV hoopt zich na dit seizoen te versterken met Sergiño Dest. De rechtsback wordt dit seizoen gehuurd van Barcelona en maakt een uitstekende indruk in Eindhoven.


Ángel Di María keert terug naar Ajax: lopende contacten. Foto

De Argentijnse sterspeler zou Portugal kunnen verlaten.


Windsor met inside info over DNF Verstappen: 'Heeft hij zelf aan een vriend van mij verteld'

Peter Windsor is in een livestream op zijn YouTube-kanaal uitgebreid ingegaan op de uitvalbeurt van Max Verstappen in Australiër. De Nederlander viel voor het eerst in twee jaar tijd uit, nota bene op hetzelfde circuit, en wederom dankzij technische problemen. Ditmaal was de rechterachterrem de boosdoener. Windsor ging op onderzoek uit, en weet dankzij zijn connecties meer informatie te delen. Verstappen kende een moeizame start van het weekend,...


Red Bull-top om tafel in Dubai, ook Vermeulen aanwezig: 'Horner wil het imperium helemaal overnemen'

F1-journalist Michael Schmidt weet te melden dat Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen, na de Grand Prix van Australië met de Thaise eigenaren van Red Bull heeft gesproken. Schmidt laat weten dat de inhoud van het gesprek onduidelijk is, maar dat Vermeulen de Red Bull-top waarschijnlijk heeft verteld waar het op staat: als Horner blijft, vertrekt Verstappen. Voorafgaand aan de Grand Prix van Australië gingen er nog geruchten rond dat...


Darter Littler klopt Van Gerwen in halve finale Premier League

BELFAST (ANP) - Darter Michael van Gerwen is in de halve finale van de Premier League of Darts uitgeschakeld. De Nederlander verloor in de negende speelronde in Belfast met 6-3 van Luke Littler uit Engeland.


Komst Dries Mertens kan definitief einde van Chuba Akpom bij Ajax inluiden

Lang leek het erop dat Dries Mertens bezig was aan zijn laatste seizoen als profvoetballer. De Belgische aanvaller maakte in 2022 de overstap van Napoli naar Galatasaray.


Feyenoord kan megabod op Giménez verwachten van Sporting Portugal

Santiago Giménez kan Feyenoord inruilen voor Sporting Portugal. De verwachting is dat Viktor Gyökeres bij de Portugese topclub voor 100 miljoen euro verkocht wordt en dat Giménez hem moet vervangen.


Gekke wissel tijdens Chelsea-Ajax vrouwenwedstrijd: de foto's

Zelfs Van Gool werd niet bestraft, die het risico liep Ingle veel schade toe te brengen.


Zwitserse analist voorspelt: 'Denk niet dat Verstappen zo'n fout zou maken'

Voormalig Formule 1-coureur en analist Marc Surer is bij formel1.de ingegaan op de situatie bij Mercedes. De Zwitser ziet dat Lewis Hamilton momenteel een stuk zwakker presteert dan George Russell, terwijl ook de mogelijke vervangers van Hamilton onder de loep genomen worden, met daarbij ook aandacht voor Max Verstappen en Nico Hülkenberg. Surer is niet geheel verrast dat Hamilton voorlopig een stuk zwakker presteert dan zijn jongere teamgenoot....


'Manchester United meldt zich in Madrid voor verrassende zomertransfer'

Manchester United meldt zich voor de 34-jarige Real Madrid-spits Joselu, terwijl Jarrad Branthwaite en Bremer in beeld zijn om de defensie deze zomer te komen versterken.


Italiaans gerucht: Ajax zoekt naar verdediger en komt uit bij voormalig PSV-target

Ajax heeft concrete interesse in voormalig PSV-target Zeno Debast, weet het Italiaanse Corriere dello Sport. De Belgische verdediger voelt zich klaar voor een buitenlandse transfer en zal komende zomer afscheid nemen van Anderlecht.


Toto Wolff: nieuw bericht voor Max Verstappen. De foto's

De Mercedes-teambaas praat weer over een mogelijk contract van de Nederlandse coureur


Spaan zag Koeman grote fout maken: ‘Geen oog voor het monster dat Duitsland kampioen gaat maken’

Henk Spaan kan er weinig begrip voor opbrengen dat Ronald Koeman Tijjani Reijnders dinsdagavond in de oefeninterland tegen Duitsland het veld instuurde met de opdracht om Toni Kroos uit te schakelen.


Mignolet legt vinger op de wonde over wat er onder Deila misliep: "We waren te onwetend"

Club Brugge heeft dit seizoen al veel kritiek gekregen. Terecht ook, gezien de hoeveelheid punten die ze weggaven en het spelniveau. Simon Mignolet begrijpt dat en weet waarom het niet lukte onder Ronny Deila. Deila had de neiging om veelal achteruit te kruipen en verdedigende wissels te doen. "Als je drie keer scoort tegen Kortrijk, hoe komt het dan dat je niet wint? Omdat je geen manier hebt om de wedstrijd dood te maken, en om het vertrouwen...


‘Ajax-flop bij AS Roma in beeld om Lukaku te vervangen'

Voormalig Ajax-aanvaller Lorenzo Lucca is bij AS Roma in beeld om Romelu Lukaku eventueel te vervangen. De Belg wordt door de Italianen gehuurd van Chelsea, dat komende zomer een flinke transfersom aan hem hoopt over te houden.


Ervaringsdeskundige Boonen kent gevolgen crash Van Aert: 'Het is ook spijtig voor Van der Poel'

De val van Wout van Aert laat diepe sporen na richting de Ronde van Vlaanderen. De Belg van Visma | Lease a Bike brak woensdag talloze botten bij een val op hoge snelheid in Dwars door Vlaanderen. Ronde-winnaars Tom Boonen en Niki Terpstra kennen het gevoel, daar zij ook al eens de Hoogmis moesten missen na een crash eerder in het voorjaar. Boonen deed zijn verhaal in Wielerclub Wattage. 'Dat gebeurt nu eenmaal, het is koers. Er zijn geen...


Verstappen.com en Hulkenberg gaan partnership aan

Nico Hulkenberg is geliefd bij de Nederlandse fans en binnenkort kunnen zij ook een stuk makkelijk merchandise van de Haas F1-coureur kunnen aanschaffen. Hulkenberg en Verstappen.com zijn namelijk een partnership aangegaan. De eerste mini-helmen zijn al aan te schaffen, later zullen ook caps en modelauto's op schaal verkrijgbaar zijn.